Fundación Banco Santander renova un any més la col·laboració amb la Fundació MACBA en el seu Programa de Formació del Professorat

Fundación Banco Santander renova un any més la col·laboració amb la Fundació MACBA en el seu Programa de Formació del Professorat

Fecha de inicio: 
21 Novembre 2017

El passat dimarts 21 de novembre, va tenir lloc al MACBA l’acte de signatura per a la renovació de conveni amb Fundación Banco Santander, mecenes del Programa de Formació del Professorat del museu des de 2012.

La formació al professorat permet als docents refermar els seus coneixements en art contemporani compartint processos d’investigació amb artistes, per així poder treballar amb els seus alumnes a les aules.

El programa del curs 2017-2018 inclou seminaris d'investigació a l'entorn de les obres de la Col·lecció MACBA, cursos d'iniciació a l'art contemporani, tallers amb artistes, cursos específics a l'entorn de les exposicions temporals del museu com "Poesia Brossa" i "Col·lecció MACBA. Sota la superfície", a banda de debats que conviden a reflexionar sobre les tendències i reptes de l'educació. Els objectius per a aquest nou curs se centren en crear una comunitat de professors amb un grup d'investigació a l'entorn de la Col·lecció, permanent durant tot l'any, i se seguirà posant l'accent a les activitats amb artistes. La intenció és obrir un espai de col·laboració per participar en l'experiència dels artistes, en els seus processos de creació, i reflexionar sobre la potencialitat de l'experimentació a l'aula a partir de pràctiques artístiques.

Cada any es forma a més de 850 professors d’Educació infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, i tots els cursos estan reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com activitat de formació permanent.

Article El Periódico
Article La Vanguardia
Article Noticias Bancarias