Preinauguració de l’exposició “Col·lecció MACBA. Sota la superfície” i acte de presentació del nou catàleg de Col·lecció

Preinauguració de l’exposició “Col·lecció MACBA. Sota la superfície” i acte de presentació del nou catàleg de Col·lecció

Fecha de inicio: 
9 Octubre 2017

 

El passat dilluns 9 d’octubre, vam celebrar un acte amb motiu de la preinauguració de l’exposició Col·lecció MACBA. Sota la superfície en el que es va presentar el nou catàleg de la Col·lecció, en el marc del 30è aniversari de la Fundació MACBA.

Vam poder comptar amb la participació del Patronat de la Fundació MACBA, directors de museus i institucions culturals, galeristes i mitjans de comunicació, que van fer una difusió molt positiva de l’acte.

En primer lloc es va realitzar una visita guiada a l’exposició a càrrec de la comissària de la mostra, Antònia Ma Perelló, i el director del MACBA, Ferran Barenblit.
Seguidament, es va presentar la nova publicació Col·lecció MACBA. Una selecció, que recull 193 obres destacades del fons de la col·lecció del museu i una detallada cronologia de la gènesi del museu.

Col·lecció MACBA. Sota la superfície inclou més d’una trentena d’obres que revesteixen les formes abstractes amb un contingut polític i personal en les què, sota la idea de superfície, prevalen la memòria i l’intimisme, fent referència a temàtiques com la desaparició o el pas del temps.

Col·lecció MACBA. Sota la superfície

Catàleg Col·lecció MACBA. Una selecció